Zwangerschapsmassage

Voel een diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd

Een moment van pure ontspanning voor jullie

Je lichaam is ontzettend kostbaar. Een kindje dat groeit in je buik vraagt veel van je lichaam. Met deze zwangerschapsmassage geef jij jezelf de ontspanning en rust die je verdient. Het vermindert zwangerschapsklachten en geeft jou een energieboost.

Een unieke periode in je leven vraagt om een unieke aanpak

De basis is de Thaise yoga massage

Deze massage is bijzonder, want het is beweging en ontspanning in één. Een combinatie van drukpuntmassage en milde yogastrekkingen.

De drukpuntmassage zorgt voor minder pijnlijke spieren. De milde yogastrekkingen brengen de gespannen spieren, pezen, gewrichten en banden licht op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbeterd.

De afgenomen spierspanning zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel in je lichaam. Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Thaise yogamassage bestaat uit een combinatie van:

  • Chinese acupressuur op de meridianen
  • Milde yoga strekkingen vanuit India
  • Klassieke westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Mindfulness (meditatie)
  • Een bewuste diepe ademhaling
 

Tijdens een behandeling gebruik ik mijn kennis, hart en intuïtie om jou een onvergetelijke ervaring te geven. Een massage waarvan je de ontspanning thuis nog na voelt.

 

Ben jij klaar voor deze unieke ervaring?

Deze voordelen komen kijken bij een zwangerschapsmassage

De diepe ontspanning en diepe ademhaling zijn een goede voorbereiding op de bevalling

Dit vinden anderen van mijn massages

Simone is een echte professional. Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kan ze heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en goed te ontspannen tijdens haar sessies.
Ik heb lange tijd gezocht niet alleen naar een goede masseuse, maar ook naar iemand die heel goed mijn lichaam kan voelen en de nodige aanpak vindt. Ik ben nu verlost van mijn pijnklachten.

Victoria Cernolev, 4 november 2021

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage van Simone. Ik ben een groot liefhebber van massages en heb er veel mogen ontvangen, maar anders dan bij veel andere massages is het effect van Simone’s Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar.
Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Koen Schoonus, 15 oktober 2021

Persoonlijk afgestemd op jou

In mijn praktijk stem ik iedere massage af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Ik kijk naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we van te voren af.

Om jou een onvergetelijke ervaring te geven, maak ik gebruik van de zintuigen. Beleving geeft een extra diepe ontspanning. Een fijn muziekje, een heerlijke aroma geur in de praktijk en een natuurlijke olie voor op je huid.

Kom jij het ervaren?

Vlakbij de A12 en het station in Woerden

Rust, ontspanning en genieten!