Ruim 80 beoordelingen

Odin van Eijk

Uitvinder en zelfstandig ondernemer

Ik ervaar na twee jaar ischias eindelijk verlichting

Problemen met je onderrug? Ik ervaar na twee jaar ischias eindelijk verlichting. Rekoefening na rekoefening, en eindelijk verlichting en minder pijn.

Dianne

Algemeen directrice

Ik voelde mij een ander mens toen ik na afloop opstond!

Begin december moest ik noodgedwongen een pas op de plaats maken. Ik had een drukke periode gehad op het werk en dat uitte zich in lichamelijke klachten, waaronder spanning in het borstgebied.

Via een collega kwam ik uit op de website van Simone. De massage was een schot in de roos! Wat een bevrijding heb ik ervaren na die eerste keer! Ik voelde mij een ander mens toen ik na 90 minuten opstond van de mat. Het lukte weer om diep adem te halen en mijn lijf voelde soepel.

Voor mij is het een uitdaging om met mijn aandacht meer naar mijn lijf te gaan en minder in mijn hoofd te zitten. De aanrakingen en massagetechnieken die Simone toepast helpen mij hierbij. De laatste tijd ben ik regelmatig bij Simone langs geweest. Het voelt elke keer weer als thuiskomen. De heerlijke geur, rustige muziek en warme persoonlijke aandacht van Simone doen mij erg goed . Wat bij mij begon als noodzaak is nu een moment van ontspanning en terug naar mijzelf. Iets wat ik iedereen gun. Misschien juist ook wel als je het (nog) niet nodig denkt te hebben.​

Thomas Karsemeijer

Sales manager

Na elke behandeling boek ik grote vooruitgang.

De behandelingen van Simone bevallen mij erg goed. Ze kan uit je verhalen erg het probleem vaststellen en de juiste behandeling toepassen. Na elke behandeling voel ik een grote vooruitgang.

Colinda van de Bilt

Medisch secretaresse

Ik kwam bij haar om bij mijn gevoel te komen en dat is gelukt.

Mijn eerste behandeling bij Simone gehad. En wat een positieve ervaring. Simone straalt heel veel rust, maar ook kracht uit, voelde direct vertrouwd en heel liefdevol. Ze begreep precies wat ik nodig had. Wat ik mooi vind is dat ze aan het begin van de behandeling een idee had van wat ze ging doen, maar tijdens de behandeling zelf kijkt/aanvoelt of het inderdaad passend is en dit aanpast als ze voelt dat dat nodig is. Wat ze uiteindelijk gedaan heeft was precies wat ik nodig had. Ik kwam bij haar om eindelijk meer bij mijn echte/diepe gevoel te komen en dat is gelukt. Een eerste begin van verwerking is gestart. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt en ik kijk er al naar uit.

Coby Zwennis

Gepensioneerd

Na een aantal ademsessies heb ik geleerd mijn emoties beter te uiten

Bij Simone een aantal ademsessies gehad om te leren mijn emoties beter te uiten. Elke keer een fijne behandeling en steeds een bijzondere gewaarwording dat ik me makkelijker kon overgeven aan mijn gevoelens. Daar hielp ook haar rustige uitstraling bij.

Suzan Vossen

Hypnotherapeut

Ik kwam tijdens de ademsessie tot mooie inzichten

De ademsessie met Simone was fantastisch. Door de persoonlijke, liefdevolle, begeleiding kwam er veel los. Hierdoor kon ik diep gaan, door blokkades heen en kwam ik tot mooie inzichten. Ik sta weer in mijn kracht, met dank aan Simone.

Aline Dijkshoorn

Projectondersteuner

Alles stress en spanning verdween

Ik kreeg Simone 'cadeau' van mijn zus en dat bleek een schot in de roos. Haar praktijk is een fijne plek om te zijn, en Simone is echt geboren voor dit vak. Alle stress en spanning verdwenen, ik ga héél relaxed het weekend in. Ik raad Simone van harte aan!

Bram van Wijk

Accountant

Simone is een specialist in massagetherapie met aandacht voor de patiënt

Ik sluit mij bij alle onderstaande reviews aan. Simone is een specialist in de massagetherapie en dat uit zich in een fijne praktijk, met aandacht voor de patiënt en een houding die rust en ontspanning uitstraalt.

Jania van der Velde

Persoonlijk begeleider GGZ

Bijzondere ademsessie

Bijzondere ademsessie met fijne begeleiding. Simone is prettig kalm en aandachtig aanwezig en in de begeleiding van de ademsessie sterk in haar intuïtie en ik kon me makkelijk laten leiden door haar, dat voelde veilig.

Heleen Aalders

Hele fijne niet-traditionele massage

Vandaag mocht ik voor de derde keer bij Iepke op de mat komen liggen, die in alle rust aandacht besteedt aan een massage die ik niet-traditioneel zou noemen, met drukpunten, strijkingen en stretches die soepel maken. Heel fijn! Sfeervolle massageruimte in een mooi pand, parkeren voor de deur.

Lauretta

Rijksambtenaar

De combinatie van yogahoudingen en acupressuur zorgen voor een diepe ontspanning en meer ruimte in mijn lichaam

Op internet stuitte ik op de zin ‘yoga voor luie mensen’ en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Op zoek naar een Quick fix heb ik een afspraak gemaakt. De behandelkamer heeft een prettige sfeer en ik voel me er veilig. Simone luistert en weet heel snel de kern te vinden. Het voelt als een echte workout, alleen hoef je zelf niets te doen. Ademhalen, loslaten en je overgeven aan de beweging is het enige. Met name de combinatie van de yoga houdingen en de acupressuur zorgen voor een diepe ontspanning, waardoor ik het gevoel heb meer ruimte in mijn lichaam te hebben en zo dieper kan ademhalen.
De Thaise massage bij Sparza kan ik van harte aanbevelen en al helemaal als je jezelf een ontspannen en vrijer gevoel gunt.

Brigitte Kooijman

Ik heb aanzienlijk minder last van mijn heup na één massage

Vorige week een ontspanningsmassage gehad bij Iepke, na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier aanzienlijk minder last van dan voorheen. Wat een fijne behandeling was dat! En inderdaad heel ontspannend een echte aanrader dus.

Nani Suriani Verhoef

8-3-2022

Ik voelde voor het eerst deze zwangerschap de baby!

Gisteren had ik weer onwijs veel last van nek en schouders. Dit is een structureel terugkerend iets na een val op mijn nek, en na een aanrijding in de auto op weg naar huis vanuit het ziekenhuis, na die val op mijn nek. Nu ik voor de 3e maal zwanger mag zijn, spelen mijn nek en schouders nog sneller op. Mijn man masseert mij al vele malen per week. Maar met 2 kinderen en een eigen zaak wilde ik hem ontlasten en ging ik op zoek naar iets anders, waar ik met regelmaat op terug kan vallen. Bij binnenkomst viel mijn oog direct op de gouden driehoek edelstenen en de diffuser. Die 2 dingen zijn een belangrijk onderdeel in mijn leven. De massage zelf was volledig nieuw voor mij, doordat er ook yoga bewegingen aan te pas kwamen. Ik voelde tijdens de behandeling direct alle energie stromen, plekken waar het vast zat voelde lichter aan en voelde ik voor het eerst deze zwangerschap de baby. Voor mij ook weer een teken dat ik op de juiste plek terecht was gekomen. Ik kan niet wachten op een volgende ontspannende 1,5 uur selfcare moment!

Ada van Vliet

5-3-2022

Ik voel me gehoord en gezien!

Bij binnenkomst ervaar ik direct de de rust, de heerlijk geur en de serene sfeer van de ruimte. Wat een cadeau om de Thaise ontspanningsmassage van Simone te mogen ontvangen. Zij straalt rust en openheid uit, ik voel me door haar gehoord en gezien. Door de massage leer ik mijn lichaam beter kennen en ik ervaar meer ruimte en ontspanning. Ik “ woon beter” in mijn lichaam en dat voelt nog een tijd na. Na twee massages heb ik direct voor een half jaar geboekt, ik en mijn lichaam zijn “fan”.

Iris Beck

1-3-2022

Ik ervaar rust en ruimte in mijn lijf na een bezoek aan Sparza!

Ik kan Sparza van harte aanbevelen aan iedereen die (langdurige) klachten heeft. Ik heb al mijn hele leven last van vooral mijn nek en inmiddels ben ik drie keer bij Simone geweest. Ik ervaar rust en ruimte in mijn lijf na een bezoek, ook al is het soms 'hard werken' voor mijn spieren. Een ontspannen sfeer en vooral een heel fijne, ook best stevige behandeling, waarna ik echt verlichting van de pijn ervaar. Ik heb inmiddels veel ervaring met masseurs en fysiotherapeuten, maar deze behandeling is net even anders en, voor mij in ieder geval, heel fijn.

Martine Stam

6-1-2022

Ik ervaar meer ruimte, energie en rust in mijn lijf!

Ik kan Simone Burggraaf en de klachtgerichte massage die zij geeft van harte aanbevelen. Thaise yogamassage is voor mij nieuw. Ik vind het verrassend dat er over de kleding heen gemasseerd wordt. Het is een massage met yoga strekkingen en stevige druk op bepaalde punten. Simone bouwt die druk rustig op. Na een massage ervaar ik meer ruimte, energie en rust in mijn lijf. Simone is heel kalm, vriendelijk, zorgvuldig en ze luistert goed. Dit werk is haar op het lijf geschreven! Ik ben al vier keer geweest en heb binnenkort weer een afspraak staan. Ik kan haar zeker aanraden!

San Nijensteen

4-12-2021

Ik voelde de dagen erna de energie nog stromen!

Simone is echt een vakvrouw die met hart en ziel haar vak uitvoert. Niet alleen aangeleerde technieken, maar zij voelt ook echt aan wat er voor jou lichaam nodig is. De massage zorgt ervoor dat je weer echt in je lichaam aankomt en de energie voelt stromen op de plekken waar blokkades zaten. Niet alleen op het moment zelf, maar ook de dagen erna kon ik de energie nog voelen stromen. Ben jij op zoek naar diepe ontspanning en echte verbinding met je lijf dan kan ik je een massage bij Simone echt aanbevelen.

Nadia van Kuijen

4-7-2021

Meteen nog een sessie geboekt, waar ik nu al naar uit kijk.

Het was een bijzondere ervaring, voor mij was het de eerste keer dat ik een ontspanningsmassage kreeg was ik een beetje gespannen. Maar Simone stelde mij heel snel op mijn gemak. En ik was daarna heerlijk ontspannen. Meteen nog een sessie geboekt, waar ik nu al naar uit kijk.

Christy Melpignano

1-7-2021

Ik heb deze Thaise yogamassage als erg prettig ervaren.

Simone is een zeer bekwame masseuse. Ze voelt precies aan hoe hard de druk en tot waar de strekking moet zijn. Heel fijn dat ze meegaat in het tempo van je ademhaling. Ik heb deze Thaise yogamassage als erg prettig ervaren. Ik kom zeker nog een keertje terug en kan het iedereen aanraden! Dank je wel Simone!

Inge van Oostende

29-6-2021

Herboren kwam ik weer thuis.

Ontzettend weldadig en complete massage. Simone nam de tijd om mijn hele lichaam te masseren. Herboren kwam ik weer thuis. Een aanradertje!

Ester Senden

28-6-2021

Moest echt weer even terug op aarde komen.

Jeetje wat zalig, ontspannen van top tot teen. Moest echt weer even terug op aarde komen.

Marian Hoeksta

23-6-2021

Professioneel, intens maar ook heel ontspannend.

Wat een fijne kennismaking met de Thaise Yoga Ontspanningsmassage! Professioneel, intens maar ook heel ontspannend. Ik heb meteen 3 nieuwe afspraken gemaakt. Kijk er nu al naar uit.

Wendy Olij

20-6-2021

De massage zelf was precies zoals mijn lichaam die nodig had.

Simone straalt rust uit. De massage zelf was precies zoals mijn lichaam die nodig had. Zij geeft middels de begeleiding op ademhaling aan hoe je het beste volledige ontspanning bereikt. Ik ben erg blij met haar professionaliteit. Zij kan dit en goed ook. Zo goed zelfs dat ik het liefst wekelijks langskom ;). Zeker de moeite waard!

Marike Kamerbeek

3-5-2021

Ik was aangenaam verrast. Ik kom er graag terug.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een Thaise ontspanningsmassage boekte, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ik voelde mij op mijn gemak bij Simone, haar rustige maar duidelijke aanpak vond ik prettig. Ik kom er graag terug!

Sasja Goes

1-4-2021

Ik heb veel moeite met ontspannen. Maar tijdens deze massage ben ik heerlijk tot rust gekomen.

Van te voren vul je een vragenlijst in zodat tijdens de massage hiermee rekening wordt gehouden. Heel fijn en relaxed. Echt een aanrader!

M. Muller

3-3-2021

De yoga strekkingen en drukpuntmassage is zo fijn en zorgt ervoor dat je helemaal ontspant.

Wat was dit fijn zeg!! Geen olie of lang en stug blijven masseren op 1 plek. De yoga strekkingen en drukpuntmassage is zo fijn en zorgt ervoor dat je helemaal ontspant. Je geeft van te voren aan of je nog ergens last hebt ik je lichaam, zij zal vervolgens de massage aanpassen op wat je nodig hebt. Daarnaast is Simone erg aardig en zorgt ze ervoor dat jij meteen ontspannend kan beginnen.

Dimitri Dingemans

24-2-2021

Voor mij voelt het echt als een reset en blijf daarom ook zeker terug komen uit Rotterdam.

2e keer nu geweest en wat een bijzondere ervaring weer! Bedankt Simone! Was even een uur volledig van de aard bodem verdwenen. Om erna volledig opgeladen weer verder te kunnen. Voor mij voelt het echt als een reset en blijf daarom ook zeker terug komen uit Rotterdam.

Carola Deurwaarder

10-2-2021

Dit smaakt naar meer!

In het uur dat volgde behandelde Simone mijn voeten, benen, rug en schouders, waarbij ze subtiel gebruik maakte van mijn eigen lichaam. Heerlijk om te voelen! Ze eindigde met mijn hoofd en nek, vakkundig die drukpunten vindend waardoor ik als was in haar handen zelfs in slaap viel. Holy moly!

Doreen Verbeek

29-12-2020

Bedankt voor dit cadeautje, ik kom zeker terug, maar vertrek zeer veerkrachtig na de sessie

Voor het eest Thaise Yogamassage ervaren. Een aanrader. Een stevige en gedegen manier om je lichaam te ervaren. Bedankt voor dit cadeautje, ik kom zeker terug, maar vertrek zeer veerkrachtig na de sessie.

Manon Ouwerkerk

December 2020

Als ik hier vandaan kom voelt mijn lijf bevrijd en heel licht.

Nu voor de tweede keer geweest en wat voelt dat goed zeg!!
Simone is aardig en stelt je gemak en zegt wat er gaat gebeuren .
Als ik hier vandaan kom voelt mijn lijf bevrijd en heel licht. Echt een aanrader !!!

Ramis Ghisyawan

November 2020

Tijdens het masseren voelde zij de knopen in mijn spieren en wist daar goed raad mee.

Onlangs een uitgebreid en heerlijk Thaise/ontspanningsmassage gehad van Simone. Ze gaat vol passie en professioneel te werk. Zij is zeer correct en enthousiast, wat je direct zeer positief ervaart en voelt in haar massage. Tijdens het masseren voelde zij de knopen in mijn spieren en wist daar goed raad mee. Met een lekker voldaan en ontspannen gevoel de praktijk verlaten.

Ilona de Graaf

November 2020

Een yogamassage is echt een unieke manier om je klachten te verhelpen en om heerlijk te ontspannen.

Wat heb ik genoten en profijt gehad van de massages van Simone. Ze weet precies de pijnpunten te vinden, om deze vervolgens te verlichten. Een yogamassage is echt een unieke manier om je klachten te verhelpen en om heerlijk te ontspannen. Ik ben nu 3x geweest en het was 3x anders, maar super! Ik ga snel weer een keer terug.

Bekijk deze en de meest recente reviews op Google

Gun jezelf ruimte in je lichaam, rust in je hoofd en (her)vind je eigen energie.