Holistische massage in Woerden

Krijg bij ons ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd

Een moment van ontspanning en herstel

Met een massage bij Sparza voel jij dat de balans in je lichaam herstelt. Gewoon met je kleren aan. Je lichaam ontspant en je spieren komen tot rust. Een moment van resetten, waarin jij van denken naar voelen gaat. 

Dit voelt als thuiskomen in je lijf

Minder pijn in je lichaam

De basis van een massage bij Sparza is Thaise yogamassage, het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Yoga strekkingen uit India
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage.

     

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Je komt met een klacht of vraag, maar jij bent niet je klacht. Je klacht staat wel in verbinding met je hele lijf, met je hele zijn. Daarom behandel ik je altijd je hele lichaam met specifieke aandacht voor je klacht. En dat heeft blijvende impact.

Sta jij open voor deze unieke ervaring?

10 voordelen van een holistische massage

Dit vinden anderen van onze holistische massage Woerden

Simone is een echte professional. Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kan ze heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en goed te ontspannen tijdens haar sessies.
Ik heb lange tijd gezocht niet alleen naar een goede masseuse, maar ook naar iemand die heel goed mijn lichaam kan voelen en de nodige aanpak vindt.

Victoria Cernolev, 4 november 2021

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage van Simone. Anders dan bij veel andere massages is het effect van Simone’s Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar.
Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Koen Schoonus, 15 oktober 2021

Op jou afgestemd

Iedere massage stemmen wij af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Wij luisteen naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we samen af.

Om je klachten thuis buiten de deur te houden, geven wij bij de klachtgerichte massage adviezen en oefeningen voor thuis mee, Zo kun je thuis zelf het proces van een optimaal herstel ondersteunen.

"Zelfs de muziek en de geuren kloppen".

Centraal gelegen

Kom het beleven bij Sparza, in het nieuwe gezondheidscentrum van Woerden. Vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.

Take care of your body, it's the only place you have to live ~ Jim Rohn