De locatie

Kijk gerust even binnen!

De praktijk

Sparza kun je vinden in een nieuw gezondheidscentrum in Woerden, regio Utrecht. Dit is een verzamelpand voor allerlei praktijken voor body & mind. Zowel cosmetische, chirurgische als complementaire therapeuten vind je bij AT the Clinic.

Goed om te weten

"Je komt binnen in een oase van rust en ontspanning"

Op jou afgestemd

We beginnen met een kop thee waarbij we je wensen en behoeften voor de behandeling bespreken. Ook is er gelegenheid om de sfeer en de omgeving volledig op jou af te stemmen. Er is mogelijkheid tot muziek, maar ook stilte. Dekens, fijne kussens zodat je comfortabel ligt, een etherische olie, een oogmaskertje, verwarming of juist airco: alles is mogelijk. Bij Sparza gaat het om de beleving. Je maakt een reis naar binnen en daar hoort de juiste omgeving bij!

Hét gezondheidscentrum van Woerden

Dit vinden anderen van de locatie

Ik heb Simone ontmoet op de locatie waar ze met praktijk begonnen was. Nu op de eigen nieuwe locatie is ook de rust aanwezig. Rust is wat je ervaart in de praktijkruimte maar ook in de weg daar naartoe. Van communicatie naar afspraak en de kundigheid tijdens de behandeling. Echt een aanrader!

Renee van Eijk

Ik ben nu zelf al een paar keer bij Simone geweest. Als je bij haar naar binnen stapt, kom je in een oase van rust en ontspanning. Van de hele setting word je al zen. Ze heeft er een zen cave van gemaakt.

Madelien van Vliet

Dichtbij het station en de A12