Massagetherapie of ontspannings massage in Woerden

Na een therapeutische of ontspanningsmassage bij ons voel jij dat je klachten afnemen en de ontspanning toeneemt. Gewoon met je kleren aan, want dit werkt door de kleding heen. Je komt uit je hoofd en je voelt weer de volledige verbinding met je lichaam. We zorgen samen voor een reset van je gezondheid.

Wij hebben de ervaring om jou de massage te geven die je helpt

0
Cliënten
0
Consulten
0 %
Tevredenheid
0 %
Komt terug

Wat maakt onze massage uniek?

Wij combineren het beste van Oost en West voor jou
  • Thaise massage en acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage
  • Yoga strekkingen

Dit noemen we Thaise (yoga) massage. Vanwege zijn unieke vorm de enige massage die op de werelderfgoed lijst van Unesco staat.

Wij behandelen altijd je hele lichaam, met specifieke aandacht voor je klacht of wens. We helpen jou ook om uit je hoofd te komen en je lijf weer volledig te voelen.

Uit de vele technieken vormen wij de massage die volledig aansluit bij jouw wensen, klachten en lichamelijke mogelijkheden. Niet te hard, zeker niet te zacht, maar wel effectief.

Bij Sparza werken Simone en Iepke. Beiden zijn gediplomeerde specialisten die meerjarige, erkende (massagetherapie) opleidingen hebben afgerond. Bij ons ben je in goede en veilige handen!

En dit is het effect van deze bijzondere massage in Woerden

Zij gingen je voor

Iris Beck
Communicatie adviseur
Lees verder
Ik kan Sparza van harte aanbevelen aan iedereen die (langdurige) klachten heeft. Ik heb al mijn hele leven last van vooral mijn nek en inmiddels ben ik drie keer bij Simone geweest. Ik ervaar rust en ruimte in mijn lijf na een bezoek, ook al is het soms 'hard werken' voor mijn spieren. Een ontspannen sfeer en vooral een heel fijne, ook best stevige behandeling, waarna ik echt verlichting van de pijn ervaar. Ik heb inmiddels veel ervaring met masseurs en fysiotherapeuten, maar deze behandeling is net even anders en, voor mij in ieder geval, heel fijn.
Mieke Zwang
Leidinggevende P&O
Lees verder
In december 2020 was ik voor het eerst voor een behandeling bij Simone. Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen. Na één massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Simone heeft vandaag niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld. Een absolute aanrader voor lichaam en geest.
Brigitte Kooijman
Lees verder
Na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier na één massage bij Sparza aanzienlijk minder last van dan voorheen. Wat een fijne behandeling bij Iepke was dit.
Thomas Karsemeijer
Leidinggevende
Lees verder
De behandelingen van Simone bevallen mij erg goed. Ze kan uit je verhalen erg goed het probleem vaststellen en de juiste behandeling toepassen. Na elke behandeling voel ik een grote vooruitgang.
Dianne
Algemeen directrice
Lees verder
Begin december moest ik noodgedwongen een pas op de plaats maken. Ik had een drukke periode gehad op het werk en dat uitte zich in lichamelijke klachten, waaronder spanning in het borstgebied.

Via een collega kwam ik uit op de website van Simone. De massage was een schot in de roos! Wat een bevrijding heb ik ervaren na die eerste keer! Ik voelde mij een ander mens toen ik na 90 minuten opstond van de mat. Het lukte weer om diep adem te halen en mijn lijf voelde soepel.

Voor mij is het een uitdaging om met mijn aandacht meer naar mijn lijf te gaan en minder in mijn hoofd te zitten. De aanrakingen en massagetechnieken die Simone toepast helpen mij hierbij. De laatste tijd ben ik regelmatig bij Simone langs geweest. Het voelt elke keer weer als thuiskomen. De heerlijke geur, rustige muziek en warme persoonlijke aandacht van Simone doen mij erg goed. Wat bij mij begon als noodzaak is nu een moment van ontspanning en terug naar mijzelf. Iets wat ik iedereen gun. Misschien juist ook wel als je het (nog) niet nodig denkt te hebben.​
Colinda van de Bilt
Medisch secretaresse
Lees verder
Mijn eerste behandeling bij Simone gehad. En wat een positieve ervaring Simone straalt heel veel rust, maar ook kracht uit, voelde direct vertrouwd en heel liefdevol. Ze begreep precies wat ik nodig had. Wat ik mooi vind is dat ze aan het begin van de behandeling een idee had van wat ze ging doen, maar tijdens de behandeling zelf kijkt/aanvoelt of het inderdaad passend is en dit aanpast als ze voelt dat dat nodig is. Wat ze uiteindelijk gedaan heeft was precies wat ik nodig had.

Ik kwam bij haar om eindelijk meer bij mijn echte/diepe gevoel te komen en dat is gelukt. Een eerste begin van verwerking is gestart.
Odin van Eijk
Uitvinder en zelfstandig ondernemer
Lees verder
Ik ervaar na twee jaar chronische rugklachten (ischias) eindelijk verlichting
Victoria Cernolev
Debiteuren administratie
Lees verder
Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kan Simone heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren. Ik ben nu van mijn pijnklachten af.
Wendy Olij
Lees verder
Simone straalt rust uit. De massage zelf was precies zoals mijn lichaam die nodig had. Zij geeft middels de begeleiding op ademhaling aan hoe je het beste volledige ontspanning bereikt. Ik ben erg blij met haar professionaliteit. Zij kan dit en goed ook. Zo goed zelfs dat ik het liefst wekelijks langskom ;). Zeker de moeite waard!
Lauretta
Rijksambtenaar
Lees verder
Op internet stuitte ik op de zin ‘yoga voor luie mensen’ en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Op zoek naar een Quick fix heb ik een afspraak gemaakt. De behandelkamer heeft een prettige sfeer en ik voel me er veilig. Simone luistert en weet heel snel de kern te vinden. Het voelt als een echte workout, alleen hoef je zelf niets te doen. Ademhalen, loslaten en je overgeven aan de beweging is het enige.

Met name de combinatie van de yoga houdingen en de acupressuur zorgen voor een diepe ontspanning, waardoor ik het gevoel heb meer ruimte in mijn lichaam te hebben en zo dieper kan ademhalen.
De Thaise massage bij Sparza kan ik van harte aanbevelen en al helemaal als je jezelf een ontspannen en vrijer gevoel gunt.
Previous
Next

Krijg ruimte in je lijf & rust in je hoofd

Tijdens de massage lig je op een speciale massagemat die aangenaam zacht ligt. Het is niet nodig om je kleding uit te doen; alle technieken werken door de kleding heen.

Als erkende massagetherapeuten hebben wij de juiste tools in handen om jou te helpen je klachten te verminderen óf om je volledig te laten ontspannen.
Wij stemmen de behandeling volledig af op waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat er nodig is.

Lees hieronder eerdere ervaringen.

"Een aanrader voor een gezonder lichaam en geest!"

Kies voor de therapeutische massage als je wilt werken aan het verminderen van stressklachten, pijnklachten, spanning, emoties of andere klachten. Deze behandeling wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering.

Kies voor een ontspanningsmassage als je volledig wilt ontspannen en diepe rust wilt ervaren.

Veelgestelde vragen:

1. Is deze massage het geld waard?

Wij masseren echt anders dan de fysiotherapeut of de sauna masseur. De op jouw klachtgerichte of ontspanningsmassage werkt. Wij verrichten geen wonderen, maar we scoren wel 98% tevredenheid. En dat is wat waard.

2. Hoe lang voel ik het effect?

Je lichaam zal je een aantal dagen dankbaar zijn en dit voel je. Afhankelijk van je klachten en wensen kunnen we je een gerichte inschatting geven van de blijvende resultaten. Juist bij langdurige klachten kan de therapeutische massage een groot verschil maken. Lees onze reviews maar.

Waarom zou ik voor Sparza kiezen?

Bij Sparza werken gediplomeerde specialisten die verschillende meerjarige, erkende opleidingen hebben afgerond. Gestart vanuit de innerlijke passie om anderen te helpen, waardoor onze focus elke sessie 100% bij jou ligt. Ons doel? Dat jij als blijer mens naar buiten gaat en dat je voelt dat er iets positief is veranderd in jezelf.

4. Wat is er dan zo anders aan de massages?

Je ligt op de grond op een speciale mat die verrassend zacht ligt. We gebruiken je eigen lichaam en ons lichaamsgewicht om jouw lichaam goed te kunnen behandelen. En het fijne is, je hoeft zelf alleen maar te liggen. Behalve je schoenen, hoef je niets uit te trekken, want alle technieken werken door de kleding heen.

Heb je andere vragen? Mail Simone op info@sparza.nl

Unieke praktijk in Woerden

Sparza vind je in een ruime praktijk in een nieuw gezondheidscentrum in regio Utrecht, Woerden. De praktijk is door Simone ingericht met een serene, frisse en moderne look. Zonder altaar of wierook, maar wel met een warme en rustgevende sfeer.

Laat ons ook jou helpen.