Massage in Woerden

Een massage afgestemd op jouw wensen en behoeften

Bij onze massages voel jij dat de balans in je lichaam herstelt. Gewoon met je kleren aan. Je lichaam ontspant en je spieren komen tot rust. Een moment van resetten, waarin jij van denken naar voelen gaat. 

Minder pijn in je lichaam

De basis van een massage is Thaise yogamassage, het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage
  • Yoga strekkingen uit India.

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Je komt met een klacht of vraag, maar jij bent niet je klacht. Je klacht staat wel in verbinding met je hele lijf, met je hele zijn. Daarom behandelen wij je altijd je hele lichaam met specifieke aandacht voor je klacht of wens. En dát maakt het verschil.

 

Sta jij open voor deze unieke ervaring?

10 voordelen die jij voelt

Effectief, systematisch en preventief
Je hele lichaam wordt gemasseerd, maar je klacht wordt aangepakt
Preventief en ontspannend
Je krijgt ruimte in je lijf en rust in je hoofd

In december 2020 was ik voor het eerst voor een behandeling bij Simone. Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen. Na één massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Vandaag was ik er weer, in de nieuwe praktijk, wat een mooie serene ruimte. Simone heeft niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld. Een absolute aanrader voor lichaam en geest.

Mieke Zwang, september 2021

Na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier na één massage bij Sparza aanzienlijk minder last van dan voorheen. Wat een fijne behandeling was dit! Ik kan niet wachten om weer te gaan.

B. Kooijman

Voor de 2e keer een fijne klachtgerichte behandeling gehad, die weer veel onrustgevoelens bij mij heeft weggenomen.

Coby Zwennis

Mijn eerste behandeling bij Simone gehad. En wat een positieve ervaring Simone straalt heel veel rust, maar ook kracht uit, voelde direct vertrouwd en heel liefdevol. Ze begreep precies wat ik nodig had. Wat ik mooi vind is dat ze aan het begin van de behandeling een idee had van wat ze ging doen, maar tijdens de behandeling zelf kijkt/aanvoelt of het inderdaad passend is en dit aanpast als ze voelt dat dat nodig is. Wat ze uiteindelijk gedaan heeft was precies wat ik nodig had. Ik kwam bij haar om eindelijk meer bij mijn echte/diepe gevoel te komen en dat is gelukt. Een eerste begin van verwerking is gestart. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt en ik kijk er al naar uit.

Colinda van de Bilt

Op jou afgestemd

Wij luisteren naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we samen af. Bij een ontspanningsmassage staat de ontspanning op nummer één en komt de klacht op de tweede plek. Een klachtgerichte massage is intensiever. Hier is er ook ruimte voor ontspanning, maar de klacht staat voorop.

Om je klachten thuis buiten de deur te houden, geven wij je adviezen en oefeningen voor thuis mee indien gewenst. Zo kun je thuis zelf het proces van een optimaal herstel ondersteunen.
Tijdens de massage lig je op een speciale massagemat.

 

Vanuit Metta

Metta betekent liefdevolle aanwezigheid. Vanuit compassie aanwezig zijn bij de ander. Zonder oordeel. Een uitgangshouding die komt uit het Boeddhisme. Vanuit Metta zie je de ander zoals hij is, zonder oordeel over zijn situatie en zijn proces. Wij werken vanuit deze intentie. Door vanuit Metta voelend aanwezig te zijn, ervaar je dat er oprechte liefdevolle aandacht is voor jou.

 

"Zelfs de muziek en de geuren kloppen".

Centraal gelegen in Woerden

Kom het beleven bij Sparza, in het nieuwe gezondheidscentrum van Woerden. Vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.

Take care of your body, it's the only place you have to live ~Jim Rohn