Massagetherapie in Woerden

Voor ruimte in je lichaam en rust in je hoofd

Hervind de balans in jezelf

Met onze therapeutische massage voel jij dat de balans in je lichaam herstelt. Gewoon met je kleren aan. Je lichaam ontspant en je spieren komen tot rust. Een moment van resetten, waarin jij van denken naar voelen gaat. 

Is dit herkenbaar voor jou?

Soms moet de spanning er gewoon uit, laat ons je helpen!

Minder pijn in je lichaam

De basis van de therapeutische massage bij Sparza is Thaise yogamassage, het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Yoga strekkingen uit India
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage.

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Je komt met een klacht of vraag, maar jij bent niet je klacht. Je klacht staat wel in verbinding met je hele lijf, met je hele zijn. Daarom behandelen wij altijd je hele lichaam met specifieke aandacht voor je klacht. En dat heeft blijvende impact.

 

Sta jij open voor deze unieke ervaring?

10 voordelen die jij ervaart

Kom bij ons uit je hoofd en in je lijf!

Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kunnen ze heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en goed te ontspannen tijdens de sessies.
Ik heb lange tijd gezocht niet alleen naar een goede masseuse, maar ook naar iemand die heel goed mijn lichaam kan voelen en de nodige aanpak vindt. Ik ben nu verlost van mijn pijnklachten.

Victoria Cernolev, 4 november 2021

Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen. Na één massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Vandaag was ik er weer, in de nieuwe praktijk, wat een mooie serene ruimte. Simone heeft niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld. Een absolute aanrader voor lichaam en geest.

Mieke Zwang, september 2021

 

Op jou afgestemd

Wij luisteren naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we samen af. Bij een ontspanningsmassage staat de ontspanning op nummer één en komt de klacht op de tweede plek. Een klachtgerichte massage is intensiever. Hier is er ook ruimte voor ontspanning, maar de klacht staat voorop.

Om je klachten thuis buiten de deur te houden, geven wij je adviezen en oefeningen voor thuis mee indien gewenst. Zo kun je thuis zelf het proces van een optimaal herstel ondersteunen.
Tijdens de behandeling lig je op een speciale massagemat.

 

Vanuit Metta

Metta betekent liefdevolle aanwezigheid. Vanuit compassie aanwezig zijn bij de ander. Zonder oordeel. Een uitgangshouding die komt uit het Boeddhisme. Vanuit Metta zie je de ander zoals hij is, zonder oordeel over zijn situatie en zijn proces. Wij werken vanuit deze intentie. Door vanuit Metta voelend aanwezig te zijn, ervaar je dat er oprechte liefdevolle aandacht is voor jou.

 

Dichtbij het station en de A12

Kom het beleven bij Sparza, in het nieuwe gezondheidscentrum van Woerden. Vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.

Take care of your body, it's the only place you have to live. ~ Jim Rohn