Voor een moment van ultieme ontspanning!

Met onze ontspanningsmassage voel jij weer de volledige verbinding met je lijf. Gewoon met je kleren aan. Je lichaam ontspant en je spieren komen tot rust. Een moment van resetten, waarbij je uit je hoofd komt en je de energie voelt stromen in je lichaam.

Stilstaan, genieten en opladen!

Wij combineren in een massage verschillende technieken. We noemen de basis ook wel Thaise yogamassage. Het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage
  • Yoga strekkingen uit India.

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Deze massage helpt ook goed als je veel in je hoofd zit, veel nadenkt en moeilijk kunt ontspannen.

10 voordelen die jij voelt na onze ontspanningsmassage

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage bij Sparza. Anders dan bij veel andere massages is het effect nu, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar.

Kom uit je hoofd en voel weer de volledige verbinding met je lichaam

Deskundig

Met erkende diploma’s als massagetherapeuten ben je bij ons in goede én veilige handen.

Persoonlijk

Van te voren ontvang je een online intakeformulier om jouw situatie en eventuele klachten in kaart te brengen. Wij bereiden je afspraak zo vast voor.

Comfort

We zorgen er samen voor dat je zo comfortabel mogelijk ligt, zodat je optimaal kunt genieten van de massage.

Op jou afgestemd

Iedere massage stemmen wij af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Dit stemmen we samen voor de massage af. Tijdens de massage lig je op een speciale en comfortabele massagemat.

Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kunnen Simone en Iepke heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en goed te ontspannen tijdens de sessies.

Vlakbij de A12 en het station in Woerden

Gun het jezelf om deze ontspanning ook te ervaren.