OntspanningsmassageDit voelt als thuiskomen in je lijf

Met onze ontspanningsmassage voel jij weer de volledige verbinding met je lijf. Gewoon met je kleren aan. Je lichaam ontspant en je spieren komen tot rust. Een moment van resetten, waarin jij van denken naar voelen gaat. 

Rust, ontspanning en genieten

Unieke combinatie!

De basis van de ontspanningsmassage bij Sparza is Thaise yogamassage, het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage
  • Yoga strekkingen uit India.

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

 

Sta jij open voor deze unieke ervaring?

10 voordelen die jij voelt

Kom bij ons uit je hoofd en in je lijf!

Zij vertellen hun ervaring

Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kunnen ze  heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en goed te ontspannen tijdens de sessies.
Ik heb lange tijd gezocht niet alleen naar een goede masseuse, maar ook naar iemand die heel goed mijn lichaam kan voelen en de nodige aanpak vindt.

Victoria Cernolev, 4 november 2021

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage bij Sparza. Anders dan bij veel andere massages is het effect van deze Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar.
Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Koen Schoonus, 15 oktober 2021

Op jou afgestemd

Iedere massage stemmen wij af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. We luisteren naar jouw wensen en naar wat je nodig hebt. Dit stemmen we samen af. Bij een ontspanningsmassage staat de ontspanning op nummer één en komt de klacht op de tweede plek. Bij een klachtgerichte massage is dit andersom.

Vanuit Metta

Metta betekent liefdevolle aanwezigheid. Vanuit compassie aanwezig zijn bij de ander. Zonder oordeel. Een uitgangshouding die komt uit het Boeddhisme. Vanuit Metta zie je de ander zoals hij is, zonder oordeel over zijn situatie en zijn proces. Wij werken vanuit deze intentie. Door vanuit Metta voelend aanwezig te zijn, ervaar je dat er oprechte liefdevolle aandacht is voor jou.

 

"Zelfs de muziek en de geuren kloppen"

Centraal gelegen

Kom het beleven bij Sparza, in het nieuwe gezondheidscentrum van Woerden. Vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.

Take care of your body, it's the only place you have to live. ~ Jim Rohn