Massagetherapeut en yogadocent

Tijdens een avontuurlijke fietsreis met mijn vriend door Colombia boekte ik in een afgelegen bergdorpje een twee uur durende Thaise massage om mijn vermoeide lijf te laten verwennen. De persoonlijke aandacht van de masseuse en de strekkingen maakten dat ik mij heel gelukkig en volledig ontspannen voelde. Het was daar op die stille plek in de Andes waar mijn wens ontsprong om dit vak in de vingers te krijgen, zodat ik andere mensen ook een dergelijke bijzondere ervaring zou kunnen geven.

 

Inmiddels heb ik de opleiding tot Thaise massagetherapeut afgerond en heb ik al heel wat mensen kennis laten maken met Thaise (yoga)massage. Dit type massage is gericht op ontspanning en werkt goed om klachten te verminderen. Daarnaast heb ik gemerkt dat het mensen ook helpt om hun persoonlijke ontwikkeling in beweging te zetten: ze ervaren meer ruimte in hun lijf, zijn meer in contact met zichzelf en ze voelen beter aan waar hun grenzen liggen. Ook worden ze zich beter bewust van wat ze nodig hebben en die kennis nemen ze weer mee in hun dagelijkse leven.

 

Op de massagemat kom je als cliënt tot je essentie, doe je inzichten op en kun je écht geraakt worden – dat is gewoonweg magisch!

Ik verzorg bij Sparza de ontspanningsmassages en massagetherapie.

Dat maakt de invulling van mijn week helemaal compleet: ik ben parttime leerkracht op een basisschool (Montessori), geef yin-yogales op een sportschool en doe af en toe een bodypaintopdracht.

Bewegen en buiten zijn zit mij in het bloed: ik houd van (berg)wandelen, mountainbiken, hardlopen, tennissen, buikdansen, skeeleren en schaatsen. Maar ik heb ook een rustige kant: ik houd ervan om mooie boeken te lezen, lekker te koken en te genieten van goede gesprekken en gezellige momenten met mijn partner, vrienden & vriendinnen.

Ik hoop je binnenkort van harte te verwelkomen bij Sparza en zal mijn best doen om je net zo’n heerlijk massage te geven als ik destijds in Colombia heb mogen ervaren! Of natuurlijk jou te helpen om van je klachten af te komen.

Curriculum vitae van Iepke

Ervaring

Massagetherapeut bij Sparza
2022

Yin yoga docent

2019

Montessori docent groep 6, 7 en 8

2011

Opleiding

Massagetherapeut

2022

Thaise yoga ontspanningsmassage

2020

Yin Yoga teacher 200 uur

2016

Bachelor Pabo

2012-2014
Post-HBO-opleiding tot trainer/coach communicatie, management en persoonlijke effectiviteit
2007-2008

Vandaag een klachtgerichte massage gehad van Iepke. Wat een mooie ervaring was dat. Ik ben meer dan tevreden over mijn behandeling bij Sparza. Iepke is zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik kom hier zeker terug en raad het iedereen met klachten aan.

Eileen op de Beek

Wat een fijne energie! Inmiddels twee massages gehad bij Iepke. Luisterend naar je wensen en het helpt me goed om beter in mijn vel te zitten. Ontspanning, maar ook klachten worden verholpen. Gun jezelf een behandeling, echt een enorme boost.

Anita Bleij