Over Simone

Hi! Ik ben Simone

Hi. Ik ben massagetherapeut, ademcoach, dochter, zus(je) en ondernemer.
In 2021 heb ik de beste keuze van mijn leven gemaakt. Ik heb mijn baan in loondienst opgezegd. Ik ben mijn droom achterna gegaan en ik startte een eigen praktijk.

Als afgestudeerde hulpverlener vond ik in 2018 een baan in de ambulante begeleiding. Ik twijfelde om deze beslissing te nemen, maar ik had niet helder voor ogen welk beroep beter bij me zou passen.
Ik sliep slecht, had hoofdpijn, ik piekerde veel en ik had een kort lontje. Ik was moe. Zo weinig energie. Ik was een wandelend hoofd geworden.

Mijn lichaam vertelde mij dat het tijd was om het roer om te gooien.

Ik luisterde naar mijn lichaam, zegde mijn baan op en ik voelde mezelf weer vrij in mijn lichaam!

Dat je lichaam slechts een spiegel is van wat er in je leeft, heb ik dus zelf mogen ervaren. Ik luisterde naar de signalen die ik kreeg van mijn lichaam en mijn klachten verdwenen.

Door te luisteren naar mezelf, voel ik zelfvertrouwen, rust en blijdschap. Door te doen wat voor mij goed voelt, kan ik daar 100% achterstaan.

Dit gun ik jou ook!

Dagelijks help ik mensen in mijn praktijk om lichamelijke en emotionele klachten te verminderen en zich weer gezond en gelukkiger te voelen. Mijn eigen ervaring neem ik samen met mijn kennis en intuïtie mee in de behandelingen.

Mensen in mijn praktijk voelen dat ik oprechte belangstelling voor hen heb. Ik ben benieuwd wat er onder de oppervlakte speelt. Door mijn professionele en veilige houding nodig ik de ander uit om zich kwetsbaar op te stellen. Ik kijk naar jou als persoon en niet alleen naar je klacht.  

0
mensen gingen je voor
0
consulten
0
jaar ervaring
0 %
tevredenheid

"Ik voel goed aan wat er nodig is en met de juiste kennis en ervaring is dit het recept voor de juiste behandeling".

Curriculum vitae van Simone

Ervaring

Fulltime eigen praktijk

2021

Zzp’er bij een externe praktijk

2021

Vitaliteitstrainer werkgever

2020

Oprichten Sparza

2020

Ambulante en residentiële hulpverlening

2010

Opleiding

Medische basiskennis bij Con Amore

2022

Ademcoach bij Holos

2019-2022

Natuurgeneeskundig therapeut bij Thai Dee

2022

Thaise zwangerschapsmassage bij Thai Dee

2021

Reiki 1 en 2

2021

Sociaal pedagogische hulpverlening aan de HU

2016
Dianne
Algemeen directrice
Lees verder
Begin december moest ik noodgedwongen een pas op de plaats maken. Ik had een drukke periode gehad op het werk en dat uitte zich in lichamelijke klachten, waaronder spanning in het borstgebied.

Via een collega kwam ik uit op de website van Simone. De massage was een schot in de roos! Wat een bevrijding heb ik ervaren na die eerste keer! Ik voelde mij een ander mens toen ik na 90 minuten opstond van de mat. Het lukte weer om diep adem te halen en mijn lijf voelde soepel.

Voor mij is het een uitdaging om met mijn aandacht meer naar mijn lijf te gaan en minder in mijn hoofd te zitten. De aanrakingen en massagetechnieken die Simone toepast helpen mij hierbij. De laatste tijd ben ik regelmatig bij Simone langs geweest. Het voelt elke keer weer als thuiskomen. De heerlijke geur, rustige muziek en warme persoonlijke aandacht van Simone doen mij erg goed . Wat bij mij begon als noodzaak is nu een moment van ontspanning en terug naar mijzelf. Iets wat ik iedereen gun. Misschien juist ook wel als je het (nog) niet nodig denkt te hebben.​
Iris Beck
Communicatie adviseur
Lees verder
Ik kan Sparza van harte aanbevelen aan iedereen die (langdurige) klachten heeft. Ik heb al mijn hele leven last van vooral mijn nek en inmiddels ben ik drie keer bij Simone geweest.

Ik ervaar rust en ruimte in mijn lijf na een bezoek, ook al is het soms 'hard werken' voor mijn spieren. Een ontspannen sfeer en vooral een heel fijne, ook best stevige behandeling, waarna ik echt verlichting van de pijn ervaar. Ik heb inmiddels veel ervaring met masseurs en fysiotherapeuten, maar deze behandeling is net even anders en, voor mij in ieder geval, heel fijn.
Martine Stam
Psycholoog
Lees verder
Ik kan Simone Burggraaf en de klachtgerichte massage die zij geeft van harte aanbevelen. Thaise yogamassage is voor mij nieuw. Het is een massage met yoga strekkingen en stevige druk op bepaalde punten. Simone bouwt die druk rustig op. Na een massage ervaar ik meer ruimte, energie en rust in mijn lijf. Simone is heel kalm, vriendelijk, zorgvuldig en ze luistert goed. Dit werk is haar op het lijf geschreven! Ik ben al vier keer geweest en heb binnenkort weer een afspraak staan. Ik kan haar zeker aanraden!
Madeline van Vliet
Zelfstandig ondernemer
Lees verder
Ik ben nu zelf al een paar keer bij Simone geweest. Als je bij haar naar binnen stapt, kom je in een oase van rust en ontspanning. Van de hele setting word je al zen. Elke keer weer kijkt en voelt ze wat er voor mij mentaal maar ook zeker fysiek goed is om op in te gaan. Ik kom bij haar tot rust. En heel knap hoe zij laat mij weer voelen en ervaren hoe het is om 1 met je lichaam te zijn en daar je rust te vinden. Ik kan haar zeker aanbevelen!
Colinda van de Bilt
Medisch secretaresse
Lees verder
Mijn eerste behandeling bij Simone gehad. En wat een positieve ervaring Simone straalt heel veel rust, maar ook kracht uit, voelde direct vertrouwd en heel liefdevol. Ze begreep precies wat ik nodig had. Wat ik mooi vind is dat ze aan het begin van de behandeling een idee had van wat ze ging doen, maar tijdens de behandeling zelf kijkt/aanvoelt of het inderdaad passend is en dit aanpast als ze voelt dat dat nodig is. Wat ze uiteindelijk gedaan heeft was precies wat ik nodig had. Ik kwam bij haar om eindelijk meer bij mijn echte/diepe gevoel te komen en dat is gelukt. Een eerste begin van verwerking is gestart.
Thomas Karsemeijer
Leidinggevende
Lees verder
De behandelingen van Simone bevallen mij erg goed. Ze kan uit je verhalen erg het probleem vaststellen en de juiste behandeling toepassen. Na elke behandeling voel ik een grote vooruitgang.
Suzan Vossen
Hypnotherapeut
Lees verder
De ademsessie met Simone was fantastisch. Door de persoonlijke, liefdevolle, begeleiding kwam er veel los. Hierdoor kon ik diep gaan, door blokkades heen en kwam ik tot mooie inzichten. Ik sta weer in mijn kracht, met dank aan Simone.
Previous
Next

Dit wist je nog niet over Simone

Als je me zou kennen, zou je weten dat:

  • Ik een dagje mountainbiken of wandelen verkies boven een dag op het strand.
  • Ik een onwijze liefhebber ben van de natuur.
  • Ik een down-to-earth spirituele mentaliteit heb.

Mijn hobby's zijn:

Hardlopen, mountainbiken, snowboarden, wandelen, yoga en (bachata en salsa) dansen. Ik kan ook enorm genieten van een gezellig etentje met vrienden of mijn familie.

Familie en vrienden omschrijven mij als:

Sociaal, doortastend, sportief, spontaan en ondernemend.

Je bent van harte welkom!