“Bezielde ondernemer en stevige coach”, zo omschrijft Simone zich in haar werk als lichaamsgericht therapeut en breathwork coach.

Met veel bezieling begeleid Simone dagelijks vrouwen en mannen in haar praktijk met emotioneel lichaamswerk en ademwerk. Haar kracht ligt in het faciliteren van diepgaande 1:1 sessies voor inzicht, ontlading, ontspanning en heling. Het is de stevige bedding die Simone faciliteert waardoor jij los durft te laten en jezelf kan overgeven aan jouw eigen proces. Door Simone haar intuïtieve gaven weet zij vaak de juiste snaar bij mensen te raken en komen mensen tot een diepere kern.

OVER SIMONE

Hi, ik ben Simone Burggraaf
simone burggraaf

“Het is mijn missie om mensen te helpen om hun authentieke en ontspannen zelf te zijn”. 

ademwerk
Ik kom zelf ergens vandaan. Mijn kennis haal ik deels uit boeken, maar heb ik vooral zelf doorleefd
Van overleven naar LEVEN, daar staat VIVENDI voor. Vivendi komt uit het Latijn en betekent ‘van leven’.  
 
Om angsten, onzekerheid en veel denken en weinig (kunnen) voelen te transformeren, is lichaams- en ademwerk enorm krachtig. En  vaak de ontbrekende sleutel in een proces van verwerking of persoonlijke groei. Om gebeurtenissen echt te verwerken, hebben zij namelijk een weg door het lichaam nodig.
Wanneer er geen lichamelijke en emotionele ontlading komt, kan het autonome zenuwstelsel moeilijk worden gereguleerd en dit kan op den duur tot mentale en lichamelijke klachten leiden. 
 
In de sessies en 1:1 trajecten die ik aanbied moedig ik vrouwen aan om de innerlijke verbinding met zichzelf te versterken. Door te leren zijn met wat er is, vastzittende emoties te doorvoelen en patronen te doorbreken, kun je je gezien en gehoord voelen zonder die bevestiging van buitenaf. Ik zet hiervoor een combinatie in die je niet vaak ziet: lichaams- en ademwerk, innerlijk kind werk, mentale coaching en systemisch werk. 
 
Ik kom zelf ergens vandaan. Mijn pad is hobbelig geweest. Daardoor kan ik mensen in mijn praktijk goed begrijpen en aanvoelen. I’ve been there too. In mijn eigen groeiproces heb ik veel geleerd en ervaren over trauma, ademhaling, autonome zenuwstelsel, codependentie, vastzittende emoties in het lichaam, verlatings- en bindingsangst en hoe ik belemmerende patronen die mij niet helpen kan doorbreken. Wat ik in mijn sessies inzet, komt niet uit boeken, maar heb ik zelf doorleefd.  
 
Vanuit mijn persoonlijke ervaring zet ik mij nu in om mensen te helpen in hun groei en verwerkingsproces. En dat voel je. 
 
Je bent van harte welkom om vrijblijvend eens kennis te maken met mij.
Diploma's en certificaten

Persoonlijk traject met ademwerk, lichaamswerk en opstellingen

Lees hier meer over een persoonlijk traject met breathwork, lichaamswerk en opstellingen. Een traject is allesomvattend, diepgaand en wordt vaak als bijzonder ervaren. Dit unieke en op jou afgestemde traject helpt je om niet helpende patronen te doorbreken, de innerlijke verbinding met jezelf te versterken, jezelf te verbinden met je lichaam, controle en perfectionisme los te laten en te gaan leven vanuit flow en ontspanning.
breathwork movement
simone burggraaf

Deze woorden geven mensen aan hun ervaringen met de sessies bij mij

Als jij bij mij komt
De basispijlers

Dit is wat jij van mij mag verwachten

Veiligheid

De sessies in mijn praktijk zijn er zo op gericht dat jij in een veilige omgeving ruimte kunt geven aan je hulpvragen. Veiligheid staat daarbij op nummer 1. Veiligheid is immers een voorwaarde om te kunnen helen. Zonder veiligheid, geen verwerking.

Professionaliteit

Je kan van mij een professionele houding verwachten. Ik bied een stevige bedding waar je veilig kunt zijn in jouw kwetsbaarheid. Daarbij zal ik jou spiegelen.

Niet gericht op praten, maar op voelen

Je hoeft bij mij in een sessie niet per se jouw trauma’s of pijnpunten te delen. Dat zijn kwetsbare thema’s en heb je vast al vaker verteld. Ik ga liever met jou lichaamsgericht aan de slag!

L. de Jong

Bij Sparza heb ik een traject van ademcoaching gevolgd. Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Ademcoaching bij Sparza is echt een aanrader. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

N. Jansen

Ik kwam bij Simone vanwege rugklachten en vanaf de eerste sessie was er een vertrouwde en rustgevende sfeer, waardoor al heel snel ook mentale issues werden besproken. De ademcoaching sessies mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend.

ademwerk
Dit is waar ik voor sta