Reiki in Woerden

Geef je lichaam & hoofd herstel & rust met een reiki behandeling

Reiki is de Japanse term voor universele (Rei) Levensenergie (Ki).
Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfherstellend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. Het is de energie die zorgt voor groei en en genezing van alles wat leeft. Je kunt het zien als een boost voor je zelfherstellend vermogen. Én het werkt zowel op het lichaam als op de geest.

 Welke voordelen heeft Reiki voor je lichaam?

  • Reiki vermindert pijn of neemt de pijn helemaal weg.
  • Het stimuleert je zelfherstellend vermogen.
  • Het activeert je immuunsysteem.
  • Reiki stimuleert je levensenergie.
  • Reiki vermindert de effecten van spanning of stress.
  • Reiki draagt bij aan het herstellen van Corona.

Reiki werkt diep door op energetisch, emotioneel, fysiek en mentaal niveau.

De uitwerking van de energie is bij ieder individu en bij iedere behandeling weer anders. De energie komt namelijk altijd daar terecht waar je haar op dat moment nodig hebt. Dit kan varieren van het gewoonweg tot rust komen, het verlichten van pijnen of het losmaken en/of verwerken van emotionele problemen.

Reiki ondersteunt degene die behandeld wordt bij wat op dat moment voor hem of haar belangrijk is en daardoor nooit in strijd met andere, al dan niet reguliere behandelwijzen. Het is geen vervanging van de reguliere geneeskunde.

Persoonlijk afgestemd

In mijn praktijk stem ik iedere behandeling af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Ik kijk naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we voor de behandeling samen af.

Om jou een onvergetelijke ervaring te geven, maak ik gebruik van de zintuigen. Geurbeleving geeft een extra diepe ontspanning. Een fijn muziekje, een heerlijke aroma geur in de praktijk, een natuurlijke olie voor op je huid en een warm ontvangst van mij.

Ik nodig je uit om het te ervaren in mijn nieuwe praktijk, in een nieuw gezondheidscentrum, vlakbij de A12 en het station.

De massagepraktijk van Woerden