Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Vergoedingen

ademwerk

Sessies die verschil maken bij jou

Doordat wij in de sessies coaching combineren met een lichaamsgerichte aanpak blijft het niet cognitief, maar verandert er echt iets in jou

Zij gingen je voor

Ik vond het weer een hele fijne sessie. Het zet echt dingen in beweging merk ik. Zo'n opstelling zorgt echt voor een verschuiving, in hoe ik mijn ex meer kan loslaten, en mijn kinderen als ze bij hem zijn. Ik voel me milder, ook naar mijn moeder.
Merel van Doesum
1:1 traject ademwerk, trauma release
en opstellingen
De stress release sessies bij Simone zijn precies wat ik nodig had. Een lichamelijke manier om bij mijn emoties te geraken en deze toe te kunnen laten. Praten en yoga of hardlopen leveren geen ontspanning op zoal deze sessies dat doen. Het is een reis met en door jezelf die goed doet, blijvend goed doet. Bedankt Simone
Marielle Boxsem
1:1 traject trauma release sessies
Iepke is een hele lieve vrouw die met veel toewijding en aandacht de massages verzorgd. Een heerlijke omgeving waarin je volledig ontspannen naar huis gaat.
client
Malou Hagoort
Ontspannings- en zwangerschapsmassages
Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Iepke masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!.
client
Anneke van der Neut
Ontspanningsmassages
De release sessies bij Simone hebben mij geholpen om trauma te verwerken. Ik heb een donkere wolk van oud zeer boven mijn hartstreek aan mogen kijken en dit om mogen zetten naar positieve energie (letterlijk). De jarenlange onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor zelfliefde en rust. Dankzij de release sessies heb ik geleerd om te handelen vanuit liefde i.p.v. het 'moeten' van mijzelf of anderen. Ik kan meer ontspannen en genieten van de kleine dingen in het leven.
client
Dimitri Dingemans
1:1 traject trauma release en ademwerk
Ik denk vaak terug aan onze sessies en gebruik de techniek, die ik bij jou heb geleerd, vaak om spanning te verminderen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste sessie en ik denk dat ik door de sessies beslissingen heb genomen, die ik anders niet genomen zou hebben! Het heeft dus nog steeds invloed op mij. Vele malen dank.a
Marieke van Wijk
1:1 traject trauma release en ademwerk
verbonden ademhaling ademwerk

Een sessie kan uitkomst bieden bij verschillende mentale en lichamelijke klachten

Persoonlijk traject op maat

Lees hier meer over een persoonlijk traject met breathwork, lichaamswerk en opstellingen. Een traject is allesomvattend, diepgaand en wordt vaak als bijzonder ervaren. Dit unieke en op jou afgestemde traject helpt je om niet helpende patronen te doorbreken, de innerlijke verbinding met jezelf te versterken, jezelf te verbinden met je lichaam, controle en perfectionisme los te laten en te gaan leven vanuit flow en ontspanning.

Plan hier jouw sessie of een gratis kennismakingscall in

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen. 

Zij gingen je voor met een sessie

Voordat ik bij Vivendi kwam had ik al verschillende soorten therapie gehad. Vooral gericht op praten en creatief bezig zijn en herkennen van emoties.

Bij Simone word ik uitgenodigd om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te laten spreken. Mijn lichaam blijkt een opslagplaats te zijn van emoties en trauma's waar mijn hoofd geen woorden of beelden (meer) voor heeft. Ik kon daardoor letterlijk bijna niet meer ademen.

Onder deskundige, rustige en lieve begeleiding van Simone kan ik stukje voor stukje die oude emoties opruimen en er ruimte aan geven. Zodoende kan ik weer vrij ademen en wordt mijn lichaam gezonder.

Tara van der Zon
1:1 traject trauma release, ademwerk
en opstellingen
De sessies hebben mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend. Naast dingen uit het verleden die ik nu een betere plek heb kunnen geven en Simone haar belangrijkste constatering voor mij: "het zelf allemaal 'moeten' doen ", heb ik nu (pas) de ruimte gevonden om mezelf beter uit te vinden en te zijn.
Nico Jansen
1:1 traject trauma release sessies
FAQs

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

Een stress release sessie is niet geschikt voor mensen met hartklachten, klachten van psychische aard zoals psychoses en schizofrenie, epilepsie of zwangerschap.

Ja! Het Vivendi therapie traject is een persoonlijk, diepgaand traject afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik pas mijn werkwijze aan op jouw persoonlijke behoefte, lichamelijke en mentale conditie en adempatroon. Het is dan ook doelgerichter en persoonlijk(er) dan een losse sessie.

Het traject bestaat uit:

  • Een vrijblijvende kennismakingscall om te horen wat je hulpvraag is en of ik je daarbij kan helpen. Daarbij onderzoek ik ook of er een wederzijdse klik is, gezien de kwetsbaarheid en intensiteit van dit traject
  • Een uitgebreide intake en kennismakingssessie van 90 minuten
  • En voorstel van jouw persoonlijke traject met daarin een persoonlijk plan
  • 9 of 12 sessies van 90 minuten.
  • Een combinatie van ademwerk, Body Remembers Trauma Therapy®, opstellingen en coaching
  • Oefeningen en tips ter ondersteuning van jouw proces thuis
  • Tussentijds contact om met mij als coach te sparren