Verminder je rug- schouder- en nekklachten met een ontspanningsmassage in Woerden

Krijg ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd

Een puur ontspanningsmoment voor jezelf

Je lichaam is ontzettend kostbaar, want het geeft je iedere dag signalen hoe het écht met je gaat. Met een ontspanningsmassage bij mij voel jij weer de volledige verbinding met je lijf. Een moment waarin jij van denken naar voelen gaat. Alles loslaten en te ontspannen in het moment. Het voelt als thuiskomen bij jezelf.

Stilstaan

Stilstaan is een moment van opladen.

Ontspanning

Je lichaam ontspant en laat spanning los.

Rust

Je voelt dat je gedachten tot rust komen.

De basis is de Thaise yoga massage

Deze massage is uniek, want het is beweging en ontspanning in één. Een combinatie van drukpuntmassage en yogastrekkingen.

De drukpuntmassage zorgt voor minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de gespannen spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbeterd.

De afgenomen spierspanning zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel in je lichaam. Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Thaise yogamassage bestaat uit een combinatie van:

  • Chinese acupressuur op de meridianen
  • Yoga strekkingen vanuit India
  • Klassieke westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Mindfulness (meditatie)
 
Tijdens een behandeling gebruik ik mijn kennis, hart en intuïtie om jou een onvergetelijke ervaring te geven. Een massage waarvan je de ontspanning thuis nog na voelt. Iedere behandeling wordt persoonlijk op jouw wensen en behoeften afgestemd, zodat jij een volledige ontspanning kunt ervaren.

Ben jij klaar voor deze unieke ervaring?

De gezondheidsvoordelen van een Thaise yoga massage

Dit vinden anderen van mijn ontspanningsmassage Woerden

Simone is een echte professional. Altijd met aandacht en zorg voor jouw behoeften en klachten, kan ze heel goed de passende oplossing vinden. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en goed te ontspannen tijdens haar sessies.
Ik heb lange tijd gezocht niet alleen naar een goede masseuse, maar ook naar iemand die heel goed mijn lichaam kan voelen en de nodige aanpak vindt.

Victoria Cernolev, 4 november 2021

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage van Simone. Ik ben een groot liefhebber van massages en heb er veel mogen ontvangen, maar anders dan bij veel andere massages is het effect van Simone’s Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar.
Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Koen Schoonus, 15 oktober 2021

Persoonlijk afgestemd

In mijn praktijk stem ik iedere behandeling af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Ik kijk naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we voor de massage samen af.

Om jou een onvergetelijke ervaring te geven, maak ik gebruik van de zintuigen. Geurbeleving geeft een extra diepe ontspanning. Een fijn muziekje, een heerlijke aroma geur in de praktijk, een natuurlijke olie voor op je huid en een warm ontvangst van mij.

Ik nodig je uit om het te ervaren in mijn nieuwe praktijk, in een nieuw gezondheidscentrum, vlakbij de A12 en het station.

De massagepraktijk van Woerden