Kom helemaal tot rust met een ontspanningsmassage in Woerden

-Uit je hoofd & in je lijf!

Dit voelt als thuiskomen in je lijf

Je lichaam is ontzettend kostbaar. Met een ontspanningsmassage bij Sparza voel jij weer de volledige verbinding met je lijf. Een moment waarin jij van denken naar voelen gaat. Alles loslaten en puur ontspannen.

Rust, ontspanning en genieten!

Minder pijn in je lichaam

De basis van een massage bij Sparza is Thaise yogamassage, het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Yoga strekkingen uit India
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage.

     

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Sta jij open voor deze unieke ervaring?

10 voordelen van een ontspanningsmassage

Dit vinden anderen van de ontspanningsmassage in Woerden

66 reviews + 5 sterren
5/5

Wat een fijne energie! Twee massages gehad inmiddels. Luisterend naar je wensen en het helpt me goed om beter in mijn vel te zitten. Ontspanning, maar ook klachten worden verholpen. Gun jezelf een behandeling, echt een enorme boost.

Anita Bleij

 

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage bij Sparza. Anders dan bij veel andere massages is het effect van deze Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar.
Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Koen Schoonus

Op jou afgestemd

Iedere massage stemmen wij af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Wij luisteren naar jouw wensen en wat je nodig hebt. Dit stemmen we samen voor de massage af.

"Zelfs de muziek en de geuren kloppen"

Centraal gelegen

Kom het beleven bij Sparza, in het nieuwe gezondheidscentrum van Woerden. Vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.

Take care of your body, it's the only place you have to live. ~ Jim Rohn