Zwangerschapsmassage

Voel een diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd

Een moment van pure ontspanning voor jullie

Je lichaam is ontzettend kostbaar. Een kindje dat groeit in je buik vraagt veel van je lichaam. Met deze zwangerschapsmassage geef jij jezelf de ontspanning en rust die je verdient. Het vermindert zwangerschapsklachten en geeft jou een energieboost.

Een unieke periode in je leven vraagt om een unieke aanpak

Unieke combinatie!

De basis van een zwangerschapsmassage bij Sparza is Thaise yogamassage, het beste van Oost en West:

  • Chinese acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Yoga strekkingen uit India
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage.

     

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

Sta jij open voor deze unieke ervaring?

Deze voordelen komen kijken bij de zwangerschapsmassage

De diepe ontspanning en diepe ademhaling zijn een goede voorbereiding op de bevalling​

Zij delen hun ervaring

Ik voelde tijdens de behandeling direct alle energie stromen, plekken waar het vast zat voelde lichter aan en voelde ik voor het eerst deze zwangerschap de baby. Voor mij ook weer een teken dat ik op de juiste plek terecht was gekomen. Ik kan niet wachten op een volgende ontspannende 1,5 uur selfcare moment!

Suriani Verhoef, 15-2-2022

De zwangerschapsmassage bij Simone was echt zo fijn! Ontspannen, even helemaal tot rust met jezelf en in contact met je kindje. Hele fijne ervaring en ik kom zeker terug!

Carline Spruijt, 13-12-2021

 

Op jou afgestemd

Iedere massage stemmen wij af op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften. Dit stemmen we samen voor de massage af. Tijdens de massage lig je op een speciale en comfortabele massagemat. Met voldoende kussens en dekentjes zorgen we dat je zo comfortabel mogelijk ligt.

Vanuit Metta

Metta betekent liefdevolle aanwezigheid. Vanuit compassie aanwezig zijn bij de ander. Zonder oordeel. Een uitgangshouding die komt uit het Boeddhisme. Vanuit Metta zie je de ander zoals hij is, zonder oordeel over zijn situatie en zijn proces. Wij werken vanuit deze intentie. Door vanuit Metta voelend aanwezig te zijn, ervaar je dat er oprechte en liefdevolle aandacht is voor jou.

Vlakbij de A12 en het station in Woerden

Kom het beleven bij Sparza, in het nieuwe gezondheidscentrum van Woerden. Vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.

Take care of your body, it's the only place you have to live. ~ Jim Rohn