Voor de ultieme ontspanning voor jullie

Rust, ontspanning en genieten. Dat ervaar je bij mijn zwangerschapsmassage. Het vermindert zwangerschapsklachten en geeft jou een energieboost. Met mijn zwangerschapsmassage geef jij jezelf de ontspanning en rust die je verdient

Het beste van Oost en West in één massage

Door de combinatie van Westerse en Oosterse massagetechnieken voel je na afloop dat er echt iets is veranderd. We noemen de basis ook wel Thaise yogamassage. 

  • Thaise massage en acupressuur (drukpuntmassage) 
  • Yoga strekkingen
  • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Bindweefsel massage.

Uit de duizenden technieken vorm ik per sessie de massage die volledig aansluit bij jouw wensen, klachten en lichamelijke mogelijkheden. Niet te hard, zeker niet te zacht, maar zeker aangenaam en effectief.

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De yogastrekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lijf. 

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

 

Ik voelde tijdens de behandeling direct alle energie stromen, plekken waar het vast zat voelde lichter aan. En ik voelde voor het eerst deze zwangerschap de de baby!

Deze voordelen komen kijken bij de zwangerschapsmassage

Omdat jij volledig ontspant, doet je baby dit ook

Professioneel, persoonlijk en comfortabel

Vooraf de juiste informatie helpt je om te kiezen of dit bij je past.

Professioneel

Met een erkend diploma als massagetherapeut en een specialisatie zwangerschapsmassage ben je bij mij in goede én veilige handen.

Persoonlijk

Iedere massage stem ik volledig af op jou. Van te voren ontvang je een online intakeformulier om het verloop van je zwangerschap en eventuele klachten in kaart te brengen. Zo bereid ik jouw afspraak vast voor.

Tijdens de massage heb ik mijn volle aandacht bij jou met als enige doel jou een heerlijke massage te geven.

Comfortabel

We zorgen er samen voor dat je zo prettig mogelijk ligt, zodat je optimaal kunt genieten van de massage. Bijvoorbeeld op je rug, op je zij of rechtop (eventueel met een stoeltje).

De zwangerschaps- massage bij Simone was zo fijn. Ontspannen, even helemaal tot rust met jezelf en in contact met je kindje. Hele fijne ervaring en ik kom zeker terug!

Carline Spruijt

Op jou afgestemd

Iedere zwangerschapsmassage stem ik op jouw wensen, behoeften én mogelijkheden. Tijdens de massage lig je op een speciale en comfortabele massagemat. Aan kussens en dekentjes ontbreekt het niet in de praktijk. We doen er samen alles aan om jou te laten ontspannen.

Sparza vind je in een ruime praktijk in een nieuw gezondheidscentrum. De praktijk is door Simone ingericht met een serene,  frisse en moderne look en het heeft een warme en rustgevende sfeer.

Vanuit Metta

Metta betekent liefdevolle aanwezigheid. Vanuit compassie aanwezig zijn bij de ander. Zonder oordeel. Vanuit Metta zie je de ander zoals ze is. Ik masseer vanuit deze intentie. Door vanuit Metta voelend aanwezig te zijn, ervaar je dat er oprechte en liefdevolle aandacht is voor jou én je baby.

Veelgestelde vragen:

1. Is deze massage het geld waard?

Ik masseer echt anders dan een sauna masseur of fysiotherapeut. Ik verricht geen wonderen, maar ik scoor wel 98% tevredenheid. En dat is wat waard.

2. Hoe lang voel ik het effect?

Je lichaam zal je een aantal dagen dankbaar zijn. Afhankelijk van jouw activiteiten na de massage is het effect lang voelbaar. Lees mijn reviews maar.

Waarom zou ik voor Sparza kiezen?

Bij Sparza biedt Simone de zwangerschapsmassage. Zij is een gediplomeerde specialist die verschillende meerjarige, erkende opleidingen heeft afgerond. Gestart vanuit de innerlijke passie om anderen te helpen, waardoor mijn focus elke sessie 100% bij jou ligt. Mijn doel? Dat jij als blijer mens naar buiten gaat en dat je voelt dat er iets positief is veranderd in jezelf.

4. Wat is er dan zo anders aan de massages?

Naast dat het resultaat anders is, lig je op de grond op een speciale mat die verrassend zacht ligt. Ik gebruik je eigen lichaam en mijn lichaamsgewicht om jouw lichaam goed te kunnen behandelen. En het fijne is, je hoeft zelf alleen maar te liggen. Behalve je schoenen, hoef je niets uit te trekken, want alle technieken werken door de kleding heen.

Daar komt bij dat het natuurlijker en prettiger is om op je zij te liggen i.p.v. met je buik in een gat op een massagetafel.

In een nieuw gezondheidscentrum

De praktijk zit vlakbij de A12 en 9 minuten lopen vanaf station Woerden. Gratis parkeren voor de deur.